duminică, 8 iulie 2012

Mihai Pruteanu - Remediu natural contra CANCERULUI !


"Ceea ce veti citi in continuare , a fost publicat in ziarul "Listin diario", inSanto Domingo, cu o luna in urma. Citind acest articol, nu credeam in ceea ce scria acolo. Acest remediu este al calugarului franciscan Fray Romano, din Belén (Brazilia), actualmente, profesor la Seminariul din Belén.
El zicea : “Eu tratez cancerul si fiecare persoana poate sa o faca, fara sa faca miracole,doar aplicind produsele pe care le produce Natura.”
Inainte de a va da reteta, vreau sa va spun despre... 
experienta mea personala asupra Binecuvantatei Retete. Stiu diverse persoane care s-au vindecat, dupa ce au baut remediul (persoane carora li s-a dat doar 1 luna de trait, avand diverse tipuri de cancere terminale).

Dupa cunoasterea virtutilor acestui remediu complet natural, mi-am propus sa fac cunoscut , si am decis sa-l fac sa circule, prin Internet. Doresc ca in acest fel, fiecare persoana care are un prieten, parinte, ruda cu aceasta teribila boala, sa-si poata prepara singur remediul si apoi sa il bea. O sa vedeti rezultatul chiar in saptamana in care ati inceput sa il luati, este ceva ce lucreaza rapid.
Reteta pentru vindecarea CANCERULUI:
*        1/2 sau 1 kg de miere de albine
*        2 frunze mari sau 3 frunze mai mici de Aloe Vera
*        3 linguri de Cognac, Whisky sau Tuica (ca dilatator).
 
Se sterge praful de pe frunze si spinii se indeparteaza.
Apoi, planta se taie in bucati mici.
Astfel taiata planta, se introduc toate elementele intr-un mixer si se mixeaza, pana se face o pasta vascoasa.
Pasta se poate deja intrebuinta.
Se poate pastra in frigider sau lasa afara, dupa dorinta fiecaruia.
Nu trebuie sa se scoata partea exterioara a frunzei si nici sa se treaca prin sita acest remediu !!!
Calugarul Fray Romano ne da sfatul ca trebuie luata 1 lingura mare de pasta, de 3 ori pe zi, cu 15 minute inainte de fiecare masa.
Aceasta cura trebuie sa dureze cel putin 10 zile. Daca  dupa 10 zile, analizele arata ca nu ati avut rezultatul scontat, se mai poate repeta inca de 4 ori, pana la remiterea totala.
Pot apare abcese ale pielii, dar acest fapt este un simptom bun si nu trebuie sa ne ingrijoram.
Asadar, repet: Daca dupa prima parte a tratamentului (10 zile) nu se vad rezultatele dorite, sa repetam tratamentul, dupa ce s-au facut examenele respective ca sa vedem daca tumoarea nu a cedat, sa mai facem inca pana la 4 tratamente (a cate 10 zile), pana la vindecarea totala.
De 6 ani, calugarul a folosit acest remediu, gratuit, cu rezultate optime. A tratat zeci de persoane in Belén si imprejurimi. El zice ca acesta cura are efecte multiple, nu numai ca trateaza cancerul, dar il si previne.
Trateaza cancere de piele, de sistem nervos, de plamani, de prostata, leucemia.
De asemenea, povesteste ca a tratat o calugarita tanara, de numai 29 ani bolnava de scleroza multipla sau scleroza in placi.
Cel ce doreste o marturie a unei persoane care s-a vindecat de cancer pulmonar, il poate contacta pe dl. Fausto Pimentel, in Santo Domingo, la telefonul : ( 809 ) 247-2316.
Acest domn a publicat ceea ce am scris mai sus, ca o multumire pentru viata sa redobandita, dupa ce isi pierduse sorice speranta, prognosticul anuntat de medici fiind foarte sumbru ... i se mai dadusera doar cateva zile de trait.
Cel ce scrie articolul mai vrea sa ca pasta de aloe cu miere de albine este mai mult decat un remediu pentru cancer, este si un restaurator al celulelor naturale si intareste sistemul nostru imunitar.
Te rog sa dai mai departe tuturor cunoscutilor tai sau macar acelora ce au nevoie de aceasta sansa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu